Om os

Åvang. Byg, Anlæg & Park udfører alt i tømrer, snedker, jord, beton, anlæg, nedrivning og entreprenørarbejde.
 
Virksomheden beskæftiger ca. 3 tømrersvende, 3-4 Entreprenører/anlægsgartnere, hvor alle arbejder godt sammen mod det fælles mål: funktionalitet og æstetik. Vi har tømrersvende med over 30 års erfaring, samt nyuddannede. Herved kan vi udføre opgaver, som restaurering af gamle bygninger, med nyeste viden og teknikker.
 
Vores entreprenører har med mere end 20 års erfaring en bred viden om alsidige opgaver, fra beton til grøn vedligehold og gravearbejde. Her under specialopgaver som udgravning til jordvarme, fundamenter og belægninger/brolægninger.
 
Virksomheden er ejet af Morten Larsen. som står for den daglige ledelse, med far Bent Larsen der varetager alle Tømrer- og Snedkeropgaverne.
 
"Vi har fundet jargonen, og er blevet et fantastisk team" Siger Bent og Morten tilføjer: ” med min fars viden og mit gåpåmod, er det lykkedes os at løse og udføre selv tilsyneladende umulige opgaver, for kunder af alle slags"
 
Der er fokus på kvalitet hele vejen, og vi bygger vores virksomhed på godt håndværk og tilfredse kunder. Vi har fokus på funktion og æstetik, og vi ved at professionel planlægning og en god dialog med kunden er afgørende for et godt resultat.
 
Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi interesserer os for det hele og samarbejder med dygtige underentreprenører i alle faggrupper, så du får løst alle typer bygningsopgaver her hos os.
 
Uanset hvilken opgave du har, om det er reparationer, udbedringer, ombygninger, nybygninger, vedligehold, eller nedrivning, er vi klar til at tage en snak om det
og udføre det med stor knowhow og ekspertise.
Vi varetager total, hoved og fagentrepriser.
 
Tag et kig her på siden - den repræsenterer vores idé om solidt håndværk.